Kwaliteit en klantervaringen – Logopediebeuningen.nl – Beuningen
Header afbeelding

Logopedie Beuningen

Welkom op de gezamenlijke website van de logopedische praktijken van Beuningen. U vindt hier informatie over logopedie en logopedische hulp in het algemeen en onze praktijken in het bijzonder.

Kwaliteit en klantervaringen

We vinden het belangrijk dat er in onze praktijk kwaliteit wordt geboden. Om die reden zijn we geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Daarnaast staat Marianne geregistreerd in het NVLF register dyslexiebehandelaars en Hannie staat geregistreerd in het NVLF register stotterbehandelaars.

Beiden zijn we lid van de kwaliteitskring vrijgevestigden Nijmegen-West en omstreken. Daarnaast is Marianne lid van een kwaliteitskring dyslexie en is Hannie lid van een kwaliteitskring stotteren.

Omdat we het belangrijk vinden om de ervaringen van onze cliënten mee te nemen bij het verbeteren van onze kwaliteit verzorgt CTO-Logo cliënttevredenheidsonderzoeken voor onze praktijk. Hierdoor krijgen we direct inzicht in de sterke en zwakke kanten van onze dienstverlening en kunnen hier zonodig op anticiperen. Hieronder enkele cliëntervaringen:

“Bedankt voor de fijne behandeling en goede tips.”

“Zeer tevreden!! Aardige logopedist!!”

“Stelt de patiënt gerust en geeft volledig vertrouwen. Door mijn logopediste apneu geconstateerd en doorgestuurd, zeer goed.”

“Zij was de eerste behandelaar die mijn probleem op structurele wijze heeft aangepakt.”

“De logopediste was erg betrokken bij de behandeling en geïnteresseerd in de cliënt. Fijne, goede samenwerking.”