Kwaliteit en klantervaringen – Beuningen
Header afbeelding

Kwaliteit en klantervaringen

We vinden het belangrijk dat er in onze praktijk kwaliteit wordt geboden. Om die reden zijn we geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Daarnaast staat Marianne geregistreerd in het NVLF register dyslexiebehandelaars en Hannie staat geregistreerd in het NVLF register stotterbehandelaars.

Beiden zijn we lid van de kwaliteitskring vrijgevestigden Nijmegen-West en omstreken. Daarnaast is Marianne lid van een kwaliteitskring dyslexie en is Hannie lid van een kwaliteitskring stotteren.

Ook zijn we beiden lid van logonet024, een samenwerkingsverband van logopedisten in de eerste lijn in het Rijk van Nijmegen.

Omdat we het belangrijk vinden om de ervaringen van onze cliënten mee te nemen bij het verbeteren van onze kwaliteit verzorgt CTO-Logo sinds 2015 cliënttevredenheidsonderzoeken voor onze praktijk. Hierdoor krijgen we direct inzicht in de sterke en zwakke kanten van onze dienstverlening en kunnen hier zonodig op anticiperen. Uit het cliënttevredenheidsonderzoek blijkt dat de cliënten ons waarderen met een 8,6. Hieronder enkele cliëntervaringen:

“Bedankt voor de fijne behandeling en goede tips.”

“Zeer tevreden!! Aardige logopedist!!”

“Stelt de patiënt gerust en geeft volledig vertrouwen. Door mijn logopediste apneu geconstateerd en doorgestuurd, zeer goed.”

“Zij was de eerste behandelaar die mijn probleem op structurele wijze heeft aangepakt.”

“De logopediste was erg betrokken bij de behandeling en geïnteresseerd in de cliënt. Fijne, goede samenwerking.”

U kunt ons volgen op LinkedIn