Logopediepraktijk Contessa Achterberg – Logopediebeuningen.nl – Beuningen
Header afbeelding

Logopedie Beuningen

Welkom op de gezamenlijke website van de logopedische praktijken van Beuningen. U vindt hier informatie over logopedie en logopedische hulp in het algemeen en onze praktijken in het bijzonder.

Logopediepraktijk Contessa Achterberg

Welkom op de site van mijn logopediepraktijk.
Hierbij willen wij ons graag aan u voorstellen:

Contessa Achterberg-Peters

 

 

 

 

 

Werkdagen: Maandag -Dinsdag-Donderdag-Vrijdag

Logopediepraktijk Achterberg bestaat al geruime tijd in Beuningen. Ik heb de praktijk opgezet met veel plezier en ik ben nog even enthousiast en nog steeds bevlogen over het werken als logopediste!
Van een allround praktijk, ben ik me de laatste jaren steeds meer gaan toeleggen op het behandelen van kinderen. Naast het behandelen van alle voorkomende problemen op het gebied van de spraak, taal, stem, lees- schrijfproblemen en mondgewoonten, heb ik mij ook verdiept in de Executieve Functies en Reflexintegratie. Dat maakt dat ik breed kan kijken naar de ontwikkeling van het kind. Daarmee is het voor mij ook van belang korte lijntjes te houden met ouders en regelmatig te overleggen met andere betrokkenen rondom het kind.
Sinds augustus 2022 is Pleuni in mijn praktijk komen werken. Het is een plezier om samen te werken. Ze is een aanwinst voor de praktijk met haar enthousiasme en inbreng!

Pleuni Achterberg

Werkdagen: Maandag-Woensdag-Donderdag

“In juni 2016 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik me vooral gericht op het werken met kinderen. Zo heb ik een minor gevolgd die gericht was op kinderen met geestelijke en lichamelijke beperkingen en heb ik praktijkervaring opgedaan in een allround praktijk en in het speciaal onderwijs, cluster 2. In de allround praktijk heb ik ook ervaring opgedaan met het behandelen van stemklachten.
Na mijn opleiding heb als invalskracht gewerkt bij de vroegbehandeling van Kentalis. Vanaf maart 2017 ben ik in de eerstelijns praktijk gaan werken en sinds augustus 2022 werk ik bij logopedie praktijk Achterberg. Ik vind het belangrijk om samen met de cliënt en zijn omgeving te werken aan de gestelde doelen en om ervoor te zorgen dat de cliënt met plezier naar mij toe komt.
Ik heb in 2019 de cursus Hodson en Paden afgerond, hier heb ik extra kennis opgedaan over het onderzoeken en behandelen van kinderen met problemen in de verstaanbaarheid. In 2021 heb ik de cursus ‘Diagnostiek bij meertaligheid’ en de cursus ‘Aan de slag met woordenschat’ afgerond. In februari 2022 heb ik daar OMFT aan toe mogen voegen, deze cursus is inzetbaar bij het behandelen van cliënten met verkeerde mondgewoonten, denk aan mondademen, verkeerd slikken of slissen.”

Topzorg Kinderteam Beuningen

Wij zijn er samen voor u

Like ons op Facebook

 

Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

 

Logopediepraktijk Contessa Achterberg

Hoofdvestiging: Koningstraat 10, 6641 KS Beuningen

Nevenvestiging: Koolzaadveld 1, 6641 ST Beuningen

Nevenvestiging: Vordingstraat 2, 6644 BH Ewijk

Tel. 024-3482836

Email: achterberg@logopediebeuningen.nl

Routekaart